Tuesday, December 21, 2021

Råd om att dejta en yngre man

Råd om att dejta en yngre man



Se till att du har gemensamma intressen och kompatibiliteter som gör att resten av relationen fungerar. Ge dig själv ledigt genom att uppmuntra henne att umgås med sina vänner. Jag dejtade en kille som var 22 år yngre till en början, åldersskillnaden störde mig men inte honom. Jag träffade och dejtade honom för råd om att dejta en yngre man månader när jag var 56 och han var 18, då gifte vi oss. Codi Guthrie.





1. Kom ihåg att mognad inte dikteras av ålder.



Ska du fortsätta dejta den här yngre mannen och ignorera åldersskillnaden, eller hålla dig till någon i din ålder? De uppmuntrades oftast att dejta män i deras ålder eller till och med äldre män, eftersom man tror att dessa män förstår deras kamp, ​​har samma känslomässiga mognad och kan försörja dem. Nuförtiden är åldersskillnaden inte en sådan deal-breaker! I slutet av dagen vill hjärtat vad det vill, och om det betyder att dejta yngre män, så var det!


Till exempel, Jennifer Lopez och hennes dansare, eller Priyanka Chopra Jonas och Nick Jonas, som verkar vara en match made in heaven! Så svaret på spelar åldersskillnad roll i ett förhållande är NEJ! Om du vet hur man attraherar en yngre man men mest hur man behåller en yngre man, finns det ingen anledning att dejta äldre män, bara för att det kan vara mer socialt acceptabelt. Många människor kommer att kalla dessa kvinnor pumor utan att verkligen ta hänsyn till alla fördelarna med att dejta en yngre man.


Så om du älskar en yngre man och vill veta exakt vad du ger dig in på, fortsätt att läsa! Om du fortfarande undrar om det är ok för en kvinna att dejta en yngre man, sluta undra. Svaret är ja om du attraheras av dem. Det handlar inte om kläderna eller hur du beter dig. När du känner dig helt bekväm med tanken på att en äldre kvinna dejtar en yngre man och slutar oroa dig för vilken åldersskillnad som är för stor, kommer du att börja attrahera yngre män och kanske till och med gå in i ett nytt förhållande.


Visst, några av dem är det, men vissa äldre män är också omogna. Vissa av dem bryter till och med över ett sms. Kolla vad de har åstadkommit i livet hittills, oavsett om de är oberoende eller inte, vad de har för mål. Du kan råd om att dejta en yngre man dra av vad din roll i ett förhållande kommer att vara bara från hans livserfarenhet, men det är ändå bra att prata om det lite, eftersom du alltid kan dra felaktiga slutsatser och förvägra dig själv möjligheten att vara kär i en yngre man.


En ung man som fortfarande bor hos sina föräldrar kan se dig som någon mogen och någon han kan lita på för att ta hand om honom. Om han är van vid att äta hemlagad mat av sin mamma varje dag, kan han förvänta sig detsamma av dig. Så det skulle vara bäst att definiera dina roller i början av förhållandet. Råd om att dejta en yngre man dela upp hussysslorna och se hans reaktion. Om han är emot det och tror att du är klar, vem som borde göra allt, så ledsen att jag ska berätta detta, men det är inte han.


Alla behöver ibland vägledning. Han har förmodligen mindre livserfarenhet, så naturligtvis kan han vända sig till dig för råd, eftersom du gick igenom fler olika problem och erfarenheter jämfört med honom. Men kvinnor som dejtar yngre män gör ofta ett misstag här - de erbjuder för mycket vägledning, så förhållandet skiftar långsamt från romantiskt till modern.


Om du dejtar en yngre kille på college, bra! Men låt honom komma på något istället för att alltid erbjuda lösningen. Du var tvungen att lära av dina misstag, och det borde han också. Ett av de största dejtingtipsen jag kan ge dig är att sätta gränser i början. Erbjud hjälp när du ser att han har fastnat och inte kan lösa problemet på ett tag, men ge honom friheten att först hitta lösningen på egen hand.


Kvinnor som dejtar killar några år yngre än dem säger att dessa män är mer öppna för att testa nya saker - resor, hobbyer eller gå ut. En yngre kille kommer förmodligen att ha en annan smak i musik, filmer eller till och med konst, och hans sätt att spendera fritid är förmodligen annorlunda än ditt. Så länge du är villig att prova nya saker kan du lösa saker med en yngre person. Ni båda har individuella vängrupper och relationer som behöver lika mycket vård och omvårdnad som den ni delar med honom.


Håll vissa saker åtskilda, samtidigt som du hittar tid för vissa aktiviteter som ni båda tycker om att göra. Men när det kommer till relationer med yngre män, tenderar kvinnor att vara inte så högljudda. De är ofta för upptagna av vad de ska göra som en äldre kvinna för att behålla en yngre man, att de glömmer bort sina egna behov och vad ska killen göra för att behålla dem. Så, innan du går in i förhållandet, definiera dina mål - är du bara intresserad av att ha en affär med en yngre man, avslappnad relation som BeNaughty eller Råd om att dejta en yngre man Madisonråd om att dejta en yngre man, eller letar du efter något långsiktigt som eHarmony eller Tinder?


För dem är självförtroende något som kommer med erfarenhet, och när äldre kvinnor är mer erfarna beundrar de dem för deras självkänsla och livsprestationer. För killar, även äldre män, är detta en av de största turn-ons.


Han är förmodligen i början av sin karriär, samtidigt som du redan har en väletablerad roll i ditt arbete. och för honom är denna prestation supersexig. Medan äldre killar kommer att se dig som konkurrens, kommer de yngre att känna sig inspirerade och motiverade att uppnå samma sak! Han kommer förmodligen att svara på ett sms tidigare och vara mer på humör att prata om det är via sms än på FaceTime eller samtal. Lär dig om appar som han föredrar att använda som WhatsApp och Viber.


Utforska även Instagram DM och Facebook Messenger. Du kan förvänta dig många frågor från familjemedlemmar, både din och hans, om vad ni har gemensamt. Om de är genuint intresserade, svara på deras frågor, men lär dig att ignorera snåriga kommentarer. I det här fallet är inte internet din vän. Var säker på livet du delar med din yngre kille och njut av uppmärksamheten du får från honom, råd om att dejta en yngre man.


På så sätt kommer du att göra relationen starkare! Män uppmuntras mer att utforska sin sexualitet, så ofta är deras sexlust högre jämfört med kvinnor.


Dessutom når de sexuellt upp i tjugoårsåldern, medan det för kvinnor kommer senare - vanligtvis mellan 30 och 40 år. Ditt sexliv kommer att bli dynamiskt, råd om att dejta en yngre man, och en yngre person kommer att vara mer villig att utforska alla dina vildaste fantasier. Du tar alltid med dig något från tidigare relationer till nya. Till exempel, om din senaste partner var otrogen mot dig, kommer du att vara mer försiktig eller kontrollera med nästa.


Den yngre killen är på en annan energinivå, och för honom kan dejten se annorlunda ut än vad du vanligtvis är van vid. Du kan förvänta dig en mils vandringsdatum, fler konserter och klubbar, som tar fram din äventyrliga och livfulla sida.


Kvinnor som nyligen har skilt sig kanske inte är intresserade av att bilda ett annat seriöst förhållande. För en tid, råd om att dejta en yngre man, de kanske vill hålla saker avslappnade men snubblar på en ungkarl råd om att dejta en yngre man kan inte vänta med att knyta ihop säcken.


Vice versa är också möjligt - du kan vara exalterad över möjligheten att gifta dig, medan han känner sig oförberedd att ta det steget. Diskutera engagemang och vad det betyder för dig och honom. Å andra sidan har din yngre partner en annan energinivå och är superglad över att snart få en stor familj.


Kanske är karriären ganska viktig för honom. Han vill lägga ner fler arbetstimmar, för att få fart på sin karriär, samtidigt som du redan har etablerat din position i företaget och vill sakta ner. Enligt relationsexperter är problemet som många par med stora åldersskillnader möter ekonomisk obalans. Skillnaden mellan hans och din lön kan vara avsevärt olika, eftersom han nyligen har börjat arbeta.


Detta kan få honom att känna sig maskulerad, skrämd av dig, vilket kan orsaka ytterligare problem. Som du kan se har dejting med någon yngre många för- och nackdelar, och förhoppningsvis hjälper relationstips från den här artikeln dig att navigera i ditt förhållande. Det handlar om vad du är bekväm med. För vissa kvinnor är sju år en stor åldersskillnad, medan för andra är 10 okej. Naturligtvis, ju större åldersskillnaden är, desto svårare kommer förhållandet att möta.


För det första, se aldrig på dig själv som en puma. Kom dessutom ihåg att kommunicera! Definiera livsmål, prata om barn, karriärer och engagemang. Din yngre partner kommer att göra allt för att imponera på dig, eftersom han tycker att du är imponerande. Dessutom har han mer energi, råd om att dejta en yngre man, vilket innebär fler möjligheter för dig, samt bättre sexliv.


Om du har samma mål, råd om att dejta en yngre man, det finns råd om att dejta en yngre man anledning att inte knyta ihop säcken med din yngre man.


Killar, skapa lätt oemotståndliga öppnare med vår gratis öppnare formel. Posta innehåll. Exklusiva Cougar-erbjudanden - Markera alla "Bästa övergripande" "Bra val" "Bästa arrangemang" "To the point" "En klassiker" "Vårt frågesport". Är det okej att dejta en yngre man. Tips för att dejta en yngre man. Hur man hanterar svårigheter att dejta en yngre man. Och mycket mer. Är det fel att dejta en yngre man? Tio tips för att dejta en yngre man. Ha ett öppet sinne.


Du är inte hans mamma 2, råd om att dejta en yngre man. Dessutom är du ingen lärare. Nya äventyr och nya upplevelser. Olika intressen är också okej. Var tydlig med vad du vill. Självförtroende är nyckeln! Lär dig att texta. Lär dig att inte bry dig om andras åsikter. Fördelar med att dejta en yngre kille. Fantastiskt sexliv. Mindre bagage.





dejta antika möbler



män i relationer. Om du någonsin har känt en gnista med en kille som är åtta år eller mer yngre men tvekade att ge saker ett försök, kanske du har sagt till dig själv att det aldrig kommer att fungera. Eller så behöver det åtminstone inte vara det. Ja, dynamiken ger en unik uppsättning utmaningar – men den kan också vara ganska bra, oavsett om målet är ett släng eller ett långsiktigt förhållande.


Här är några råd från experter för en kvinna som dejtar en yngre man. Tänk på Frankrikes president Emmanuel Macron och Brigitte, hans fru sedan 12 år, som är 25 år äldre än sin man.


Eller år gamla Nick Offerman och Megan Mullally, 60 år, som krönika sitt äktenskap i sin passande titel, The Greatest Love Story Ever Told. Sedan är det Nick Jonas och Priyanka Chopra ni förstår. Och enligt en studie från dejtingsajten EliteSingles, föredrog av deras manliga användare mellan 20 och 29 att dejta en äldre kvinna med 11 år som den mest önskvärda klyftan. Paulette Sherman, psykolog, relationsexpert och författare till Dating from the Inside Out , säger att precis som alla relationer beror framgång på vad de inblandade människorna kommer med på bordet.


Att säga att någon som dejtar någon yngre försöker återta sin ungdom är en orättvis generalisering. Men att umgås med någon som är mindre bunden till familjeförpliktelser och långvariga livsstilskrav kan kännas ganska befriande. Jess Carbino, tidigare intern sociolog för dejtingapparna Tinder och Bumble, säger att hennes forskning med kvinnor över femtio avslöjade en stark önskan att dejta män som är åtta eller fler år yngre, delvis för att de antar att åldersgruppen kommer att vara mer öppen för nya upplevelser.


Sherman håller med om att en kvinna som till exempel är skild med äldre barn kan ha så många skyldigheter att jonglera att någon som har samlat på sig mindre "bagage" ofta är tilltalande.


Teorin om att mäns sexuella topp når decennier tidigare än en kvinnas, vilket gör en 18-årig man och en årig kvinna till osannolika-men perfekta sängkamrater, kommer från en studie gjord långt tillbaka i och förekomsten av en "sexuell topp" är mycket diskutabelt.


Men en kvinna över 50 har ofta tappat hämningar om sin kropp och vad de behöver för att få orgasm, som en åring fortfarande brottas med. Det är roligt för en man i alla åldrar som bidrar till ett sexliv som Sherman anser vara "energiskt". Oavsett om det är en etablerad karriär, väluppfostrade barn eller berättelser från de åren du tillbringade med att backpacka runt i Europa, har du levt. Det är något att vara stolt över, och en man som fortfarande är i vuxen ålders första akt kan bara bli bländad av det faktum att du är rutinerad.


Ingen respekt för de underbara damerna under trettio där ute, men du är vuxen. Du har fått visdom genom åren om livet, kärleken och det faktum att du inte ska bry dig om att bära skyhöga klackar på ett fullsatt socialt evenemang eftersom ingen ens kan se dina fötter, i alla fall.


Du känner dig själv. Den där självsäkra stämningen och "djupa känslan av syfte" kan vara ett sirenanrop, säger Sherman. Och för den sällsynta unga men ändå mogna mannen som har fått sitt liv tillsammans "men kämpar för att hitta en kvinna med liknande positioner i hans ålder, kan äldre kvinnor tyckas vara ett mycket bra alternativ när det gäller en romantisk partner.


En mindre självsäker man som precis har börjat gå sin egen väg kommer inte alltid att vara så förtjust i din historia. Så många människor verkar tro att de måste göra absolut allt med sin partner, men sanningen är att för mycket gemenskap kan vara skadligt.


Tid borta från varandra, med underbara människor man bryr sig om. Detta gäller särskilt om det finns noterade skillnader i dina respektive intressen. Kvinnor har lärt sig att vara i ständig konkurrens med varandra, med ungdomskulten som kräver att vi försöker se så unga ut som vi kan, så länge som möjligt.


Faktum är att alla attraheras av olika egenskaper, och många män föredrar äldre kvinnor av ett antal olika skäl. En av dessa är det faktum att en person som är mer känslomässigt mogen är mindre benägen att spela spel. Dessutom åldras vi alla i olika takt, med faktorer som sträcker sig från genetik till personlig erfarenhet och svårigheter som alla tas i beaktande.


Ett rum fullt av åringar kommer att visa ett mycket brett spektrum av människor. Vissa kommer att se yngre ut, andra kommer att se äldre ut. Det kommer att finnas varierande konditions- och energinivåer, grått hår eller avsaknad av det, och intressen som sträcker sig från fallskärmshoppning till TV-maraton från Agatha Christie. Detta är absolut nödvändigt för alla relationer, men är särskilt viktigt när man överbryggar en åldersskillnad. När saker har lugnat sig, förklara din sida av saken för honom och kom med förslag på hur du kan kommunicera tydligare i framtiden.


Din reaktion på att bli sårad av ett flitigt uttalande kan vara att skada honom tillbaka i sin tur, men försök dra dig tillbaka och se hela utbytet utan känslomässig inblandning.


Han kan också behöva lära sig mer om gränser. Att föreslå att ni två ska ägna mer tid åt att göra roliga saker tillsammans är ett bra tillvägagångssätt.


Att skrika åt honom att han ska sluta behandla dig som möbler medan han spelar spel på sin telefon är mindre effektivt. Håll dig borta från allt som publiceras på Twitter och undvik kommentarsektionen på någon kändisskvallersajt. Medan många yngre kvinnor vänder sig till äldre män för att känna sig trygga, är äldre kvinnor trygga och självsäkra i sin egen rätt. Äldre kvinnor har sina egna intressen och uppskattar sitt eget utrymme och uppmuntrar i sin tur sina partners att växa som individer - inte bara som en förlängning av sig själva.


Det kommer att finnas människor som nedsätter ditt förhållande, visst... men då skulle den typen av människor förmodligen hitta fel i nästan vilket partnerskap som helst. Det har verkligen ingenting att göra med dig, och allt att göra med deras egna personliga problem.


Fortfarande inte säker på ins och outs av att dejta en man som är yngre än du? Chatta online med en relationsexpert från Relationship Hero som kan hjälpa dig att reda ut saker.


Klicka bara här för att chatta. OBS: Vår helt nya YouTube-kanal är officiellt live. Vi skulle älska det om du stöttade oss genom att prenumerera på det och klicka på klockikonen för att få aviseringar när nya videor går live. Den här sidan innehåller affiliate-länkar. Jag får en provision om du väljer att köpa något efter att ha klickat på dem. Min pojkvän gjorde slut med mig plötsligt utan anledning.

No comments:

Post a Comment