Tuesday, December 21, 2021

Japanin tapailutottumukset

Japanin tapailutottumukset



Löydät alta. Puhumattakaan smooksista, liian intiimeistä halauksista, tekemisestä jne. Hän yrittää aina siivota huoneeni, ja minun täytyy kieltää häntä. Kun pääsen saksan, ranskan ja espanjan ulkopuolelle, alan törmätä japanilainen treffitapa rajat. Tämän yhteyden fyysinen osa on tärkeä, mutta sitä voidaan korostaa liikaa.





Yleisimmät japanilaiset treffitavat



Oletko koskaan miettinyt, millaista treffailu on Japanissa? Jos kuitenkin haluat lukea kerskailevista tarinoista kaikista länsimaisista miehistä, jotka menevät sata kertaa päivässä, niin tulit väärään paikkaan. Tällaisia ​​blogikirjoituksia on valtavasti. Saatat kysyä itseltäsi, miksi näin on? Monet japanilaiset naiset haluavat miehen, joka kertoo heille useita kertoja päivässä kuinka paljon rakastaa heitä.


Jostain syystä ehkä liian monien Hollywood-elokuvien kulutuksen vuoksi japanilaiset naiset ajattelevat ulkomaalaisten miesten olevan sellaisia! Japanilaiset miehet näyttävät odottavan naisilta tiettyjä asioita. Asioita, joita he pelkäävät, että ulkomaalainen nainen ei suostuisi tekemään esim. jääkää kotiin äidit, kaada aina uutta alkoholia hänen tyhjään lasiin jne.


Toinen ongelma on, että monet japanilaiset miehet näyttävät pelkäävän englannin taitojaan eivätkä siksi pääse lähestymään ulkomaalaista naista. Useimmilla ulkomaalaisilla miehillä sitä vastoin ei ole ongelmia lähestyä japanilaista naista englanniksi - tai jopa rikki japaniksi.


Nämä ovat vain muutamia teorioita ystäviltäni, työkavereiltani ja minulta, japanilainen treffitapa. Tämän seurauksena seurustelu Japanissa on yleensä melko helppoa miehille. Joillekin japanilainen treffitapa, Japanilaiset naiset näyttävät pitävän rumiakin ulkomaalaisia ​​miehiä houkuttelevina…. Kaiken kaikkiaan länsimaisen ulkomaalaisen miehen on verrattain helppoa löytää japanilainen nainen tai luoda mukava suhde täällä Japanissa.


Joillekin miehille se todella menee päähän ja he alkavat kerskua siitä kuin hullua. He kärsivät niin sanotusta supertähtioireyhtymästä, japanilainen treffitapa. Tämän seurauksena on erittäin vaikeaa löytää treffia ulkomaalaisena naisena täällä Japanissa.


Jotkut meistä käyvät läpi vaikeita aikoja täällä Japanissa. Se voi olla eri tarina japanilainen treffitapa suuremmat kaupungit, kuten Tokio ja Osaka, joissa on kansainvälisempi yhteisö, mutta pienemmissä kaupungeissa ja maaseudulla, joissa on perinteisempiä ihanteita, se voi olla hyvin vaikeaa ulkomaalaisille naisille.


Tunnen henkilökohtaisesti muutaman parin, joissa joko mies tai nainen on ulkomaalainen, ja huomasin melko paljon eroja heidän suhteensa. Ole kiltti japanilainen treffitapa että seuraava perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini ja että kaikki eivät ole sellaisia, japanilainen treffitapa. Suhteessa, jossa mies on ulkomaalainen, huomasin, että he puhuvat enimmäkseen hänen äidinkieltään.


Vain yksi esimerkki on työkaverini, japanilainen treffitapa. Kun kysyin häneltä, kuinka hän sai matkapuhelimensa tai luottokorttinsa, hän sanoi, että hänen vaimonsa teki kaiken hänen puolestaan. Yksi iso japanilainen treffitapa näyttää olevan tosiasia, että Japanissa mies ansaitsee rahat, mutta nainen huolehtii siitä!


Mies saa vain pienen korvauksen. Hänen on itse asiassa kysyttävä lupa vaimoltaan, jos hän haluaa käyttää omia kovalla työllä ansaitsemiaan rahojaan! Ulkomaalaiset kaverit näyttävät usein kamppailevan tämän järjestelmän kanssa. Huomasin, että tällaiset suhteet näyttävät toimivan paremmin, jos he asuvat hänen kotimaassaan eivätkä Japanissa, japanilainen treffitapa. tapauksissa nainen puhuu japania. Hän japanilainen treffitapa opiskellut japania kunnolla tai ponnistelee paljon parantaakseen japanin taitojaan, vaikka japanilainen mies osaa puhua hänen äidinkieltään.


He osaavat selviytyä Japanissa jopa ilman japanilaisen kumppaninsa apua, joka on joka tapauksessa suurimman osan ajasta töissä. Mies näyttää hyväksyvän, että nainen haluaa jatkaa työskentelyä avioliiton jälkeenkin. Kaikilla tuntemillani pariskunnilla on suhteellisen harmoninen suhde.


Toki syitä riitoihin riittää, mutta kaiken kaikkiaan he näyttävät pärjäävän paremmin kuin parit, joissa mies on ulkomaalainen. Haluan sinun pitävän mielessäsi, että kaverina sinun ei pitäisi antaa sen joutua päähäsi, koska yhtäkkiä saat kaiken tämän huomion kauniilta naisilta.


Ja ulkomaalaisena tyttönä sinun tulee muistaa, että aikasi Japanissa - ainakin romanttisten suhteiden suhteen - voi olla toisinaan melko yksinäistä. Kuten sanoit, jokaisella on omat kokemuksensa, ja kielen näkökulmasta minusta on mielenkiintoista, että vaikka minun tapauksessani puhumme kotona ranskaa, koska muutimme tänne paljon ennen kuin osasin mitään japanin kielestä. -kansallinen pariskunta, jonka tiedän kaupungissa, puhuu japania kotonaan riippumatta siitä, kuka on ulkomaalainen parissa.


Hän osaa hallita budjettia, se on minulle ikävä, japanilainen treffitapa, on järkevää, että hän tekee sen. Erittäin mielenkiintoinen pointti. Tunnen henkilökohtaisesti monia naisia, jotka ovat terveissä suhteissa japanilaisten kanssa, kuten tunnen myös monia miehiä, jotka ovat stereotypioitasi vastaan. Satun tuntemaan monia japanilainen treffitapa myös länsimaiset miehet, joilla ei ole onnea löytää treffia alkuperämaasta riippumatta.


Kun sanot, että naiset tuntevat olonsa vähemmän houkuttelevaksi, voisiko se olla, että tämä liittyy pikemminkin keskimääräiseen länsimaiseen treffikulttuuriin? Kotimaassani miehet iskevät periaatteessa kaikkeen, mikä hengittää, usein hyvin seksistisellä tavalla, japanilainen treffitapa ovat tottuneet siihen, että monet miehet lyövät heitä, kunnes he valitsivat elinkelpoisen kumppanin.


Japanissa japanilaiset miehet suhtautuvat suhteeseen vakavammin ensimmäisenä askeleena kohti avioliittoa, joten he eivät yleensä lyö näkemäänsä naista. Ehkä voit myös kirjoittaa blogiin japanilaisten ja länsimaisten miesten käyttäytymiseroista? Meille naisille, jotka olemme kiinnostuneita tapailemaan japanilaista miestä ongelmien välttämiseksi.


Uskon, että japanilaiset miehet ovat kohteliaampia ja vakavampia kuin länsimaiset miehet, ainakin hollantilaiset joiden kanssa seurustelin :korosti:. Kiitos paljon. Universaali piirre on, että kaverit ovat melko kiinnostuneita suhteiden tuosta osa-alueesta.


Siellä on myös paljon pidempiä miehiä. Tarvitsin yhden aika pahasti. Saapuessaan selville, että kaikki siellä työskentelevät naiset olivat kiinalaisia. Se on vain hieman hämmentävää nyt… ei ole suuri KOKEMUS, kuten se ennen oli. Hänen hierontansa oli todella hienoa….


Teen hierontaa perheelle ja ystäville, ja kun saan japanilainen treffitapa hieronta, joka on paskaa, se on melko turhauttavaa. Hieronnan aikana hän kertoi minulle muuttaneensa NYC:hen Kiinasta ja asuneensa siellä muutama vuosi ennen muuttoaan MIA:han, japanilainen treffitapa.


Hän kertoi minulle, että hänellä oli yhdysvaltalainen poikaystävä NYC:ssä… ja se oli erittäin mukavaa. Yhtäkkiä hän sanoi, että yhdysvaltalaiset kaverit olivat isompia kuin kiinalaiset. Minusta näytti, että hän oli tehnyt paljon hierontaa ja nähnyt paljon kiinalaisia ​​ja yhdysvaltalaisia ​​miehiä. kaveri ulos. Sinä olet niin oikeassa! Muistan blogisi muutaman vuoden takaa. Luin sitä joskus paljon, mutta sitten vain kadoin sen silmistäni! Pelkästään sen estetiikasta johtuen, japanilainen treffitapa, Aasialaiset miehet ja naiset ikääntyvät paljon paremmin kuin me länsimaalaiset.


Tiedän, että on olemassa japanilainen treffitapa paljon enemmän parisuhteelle kuin ulkonäölle, mutta loppujen lopuksi sinä teet japanilainen treffitapa paljon onnellisempi japanilainen treffitapa houkuttelevassa henkilössä. Luulen, että monet aasialaisnaiset, joilla on vanhempi ulkomaalainen, perustuvat enemmän rahaan kuin varsinaiseen vetovoimaan.


mieti uudelleen. Jälkeenpäin ajateltuna uskon, että saatat olla kiinnostunut ulkomaisista naisista, jotka ovat kiinnostuneita kielestä ja kulttuurista, ja tämä on edellytys suhteelle japanilaisten miesten kanssa.


Huomatkaa, suurin osa tuttavistani ja ystävistäni, jotka menivät naimisiin japanilaiseen seurueeseen, ovat opiskelleet japanin opiskelua. Japanin tapailutottumukset enemmän naisia ​​meni naimisiin japanilainen treffitapa Japanilaiset miehet kuin miehet naimisissa japanilaisten naisten kanssa, japanilainen treffitapa, hmm….


Suurin osa siitä on kuitenkin rivo-kategoriassa, japanilainen treffitapa, i. Nampa-tyyppinen, yhden yön juttu, eikä ole kiinnostunut suhteesta. Deittailu missä tahansa kulttuurissa on mielenkiintoista, mutta kulttuurienvälisten treffien heittäminen kaikkiin piilotettuihin tarkoituksiin on monimutkainen taakka käsitellä.


Se, mikä näyttää puuttuvan, on todellinen yhteys ja läheisyys. Joten luulen, että oppitunti ei ole asettuminen elämässä. Minusta muuten on mukava lukea oivaltavia viestejäsi. Ainakin toivon, että huumori on tarkoituksellista. Odotan innolla, että pääsen lukemaan lisää! Japanin tapailutottumukset suhteista riippumatta siitä, ovatko ne kulttuurien väliset vai eivät, on aina monimutkaista, koska jokainen on hyvin ainutlaatuinen ja niillä on oma tarinansa. Joten virheet eivät ole tahallisia, mutta huumori on! Huh, takaisin ylös. Mitä sanoit? Monet ulkomaalaiset kaverit päätyvät todella keskimääräisiin ja keskimääräistä heikompiin japanilaisiin naisiin, kun he ovat olleet baareissa viikon jokaisena iltana.


Taidot omaavat kaverit pärjäävät paremmin muualla. Kaikki jäävät miehet päätyvät naimisiin, eikö niin? Tosiasia on, että japanilaisten poikasten kanssa tekeminen on paljon työtä. Voitko tehdä sen, jos pysyt ulkona myöhään joka ilta? Mutta voit tehdä sen missä tahansa. Se mitä sanoit on minusta täysin järkevää.


Jos olet länsimainen kaveri, jolla on kunnolliset sosiaaliset taidot, saatat pärjätä paremmin muualla. Tämän sanottuani, jos olet valmis panostamaan kulttuurin ymmärtämiseen, mikään ei estä sinua tapailemasta japanilaisia ​​tyttöjä.


Yhteenvetona: korkeilla standardeilla ei ole sijaa Japanissa, olitpa sitten länsimainen nainen tai länsimainen mies, japanilainen treffitapa. Kun tulin ensimmäisen kerran Japaniin, ajattelin, että myös länsimaisilla miehillä oli helppoa, japanilainen treffitapa. Ajattelin: he voisivat vain istua puiston penkillä ja 5 minuutin kuluttua - bam!


On parvia naisia japanilainen treffitapa heille sormeakaan nostamatta! Sitä vastoin länsimaisten naisten on ponnisteltava paljon saadakseen miehen vastaamaan tekstiviestiin. Mutta sitten, asuttuani pitkään Japanissa ja myöhemmin Kiinassa, minä japanilainen treffitapa viettää enemmän aikaa keskimääräisen japanilaisen naisesi kanssa toimistossa.





lasten seksuaalisen hyväksikäytön ja seurustelun uhriksi joutumisen yhteys mielenterveyteen di



Aloin myös nähdä, minkälaisten japanilaisten naisten kanssa länsimaiset miesystäväni tyypillisesti seurustelivat. Aluksi olin kateellinen, koska japanilaiset naiset ovat mukavia, kohteliaita, aivan ihania – periaatteessa jotain, jonka kanssa en voinut kilpailla. Tajusin, että kuten useimmissa maissa, kunnon japanilaisen naisen löytäminen on luultavasti vaikeaa. Japanista on erityisen vaikea löytää henkilöä, joka ei ole vain söpö, vaan myös rehellinen ja mielenkiintoinen ja etsii toveruutta.


Vaikka voi olla mukavaa saada joitain tyttöjä baariin, uskon, että länsimaisten miesten on vaikea löytää japanilaista naista, jonka kanssa he todella haluaisivat pitkäaikaiseen suhteeseen, elleivät he välitä pelkästään siitä, että heillä on ulkonäköinen tyttö. kuuma.


Mitä tulee meihin naisiin: On ikävää, että meidän on ponnisteltava enemmän kuin pitäisi saada miehen. Yhdysvalloissa kävelen baariin ja yleensä illan loppuun mennessä takaan, että muutama kaveri lähestyy minua.


Japanissa tätä tuskin tapahtuu koskaan. Mutta luulen, että nyt tiedämme miltä osavaltioiden miehistä tuntuu – emme saa mitään, ellemme mene sinne ja ole 積極的. Mutta kuka tietää, ehkä kaikki se kova työ ja ponnistus miehen hankkimiseksi auttaa meitä saamaan laadukkaamman kumppanin pitkällä aikavälillä. Mutta ollakseni rehellinen, ajattelin, että suurin osa japanilaisista miehistä oli melko outoja, joten lopulta luovuin yrittämästä löytää japanilaista poikaystävää. Ja minun täytyy olla eri mieltä ulkomaalaisten naisten kanssa, jotka puhuvat paremmin japania kuin miehet. Haluan myös sanoa, että rakastan verkkosivustosi valokuvia!


Jatka samaan malliin :. Hei Mary! Kiitos, että jaoit kokemuksesi kanssamme! Järkevämmät kaverit eivät todellakaan etsi sitä, että ovat niin väärennettyjä, meikin laittaminen kasvoilleen ja puhuminen kuin suloiset pienet animehahmot. B-b-b-mutta miesten tulisi lähestyä minua! Japanilaiset tytöt ovat niin tylsiä ja kiinnostamattomia! Itke minulle joki kultasydän. Luulin, että minulla oli helppoa Amerikassa, mutta kun menin Japaniin vain viikoksi, se oli kuin pelaisi elämää aloittelijatilassa.


Pidän itseäni kohtuullisen houkuttelevana miehenä, hyvässä kunnossa, itsevarma jne. Naiset lähestyvät minua baareissa, tulevat luokseni tanssimaan klubeilla, ja minä pärjään hyvin Okcupidissa ja Tinderissä. Mutta mikään ei valmistanut minua siihen, kuinka avoimesti japanilaiset naiset voivat olla vetovoimansa kanssa. Haparointi klubeilla, tytöt kikattavat ympärilläni ja silmät perseestä kuin ei huomenna junassa. Tapasin todella kauniin japanilaisen tytön Shibuyassa.


Vietimme suurimman osan viikosta yhdessä ennen lähtöäni. Hän on jo viettänyt jonkin aikaa kanssani Amerikassa. Tiedätkö mitä? Mutta mitä häneltä puuttuu tällä osastolla, hän kompensoi olevansa yllättävän ystävällinen ja lempeä ihminen.


Hän rakastaa ehdottomasti eläimiä ja on erittäin hellä ihminen. Yksi tämän artikkelin näkökohta, joka on ollut ristiriidassa japanilaisen tytön tapailemisen kanssa, on käsite korvauksesta. Kun olin Japanissa, tämä tyttö maksoi kaikki ateriani, vaikka tarjoutui maksamaan aterian tai ainakin omani.


Hän kieltäytyi. Hän ei koskaan yritä kertoa minulle, kuinka käytän rahojani, ja kun hän tuli Amerikkaan käymään, hän kirjaimellisesti antoi minulle kaikki rahansa pitääkseni hänen puolestaan. Hän yrittää aina kantaa tavarani. Jos minulla on laukku mukanani, hänen on ehdottomasti kannettava se puolestani, eikä hän suostu kuuntelemaan vastalauseitani. Hän yrittää aina siivota huoneeni, ja minun täytyy kieltää häntä. Ensimmäisen maailman ongelmat. Minulla on itse asiassa joitain japanilaisia ​​ystäviä työn kautta, jotka kasvoivat Japanissa.


Ymmärrän Japanin vetovoiman ulkomaalaisia ​​miehiä kohtaan. Naiset Japanissa ovat uskomattoman laihoja ja pitävät mahtavasti huolta itsestään. No, se maksaa itsensä takaisin. Joo, ei kiitos. Amerikkalaisten japanilaisten ystävieni mukaan Japanissa ei ole käytännössä minkäänlaista kytkentäkulttuuria.


Katso tuo viehättävä tyttö kävelemässä kadulla New Yorkissa? On ehdottomasti mielenkiintoista lukea näkökantasi. Uskon, että monet stereotypiat ovat juuri sellaisia, eivätkä välttämättä heijasta niin paljon todellisuutta kuin käsitämme. Voi, se ei todellakaan ole, mutta sinun on kirjoitettava siitä kokonainen kirja, jos haluat kattaa kaiken!


olen täysin samaa mieltä. Loppujen lopuksi jokainen niistä on uniikin. Ken Seeroi: Epäilen vakavasti, että löydät todella mielenkiintoisen tytön baarista. Näitä löytyy vahingossa, töistä, yliopistosta jne. Ranskalaiset, espanjalaiset ja italialaiset miehet käyttäytyvät aivan eri tavalla kuin pohjoiseurooppalaiset. He ovat myös hyvin erilaisia ​​​​kuin amerikkalaiset. Olettaisin, että eteläamerikkalaiset ovat samanlaisia ​​kuin eteläeurooppalaiset, koska he ovat saaneet vaikutteita latinalaisamerikkalaisesta kulttuurista. Eurooppalaiset naiset eivät ole niin aggressiivisia kuin amerikkalaiset.


Voisin jatkaa. Simone, olen kanssasi samaa mieltä. Tämä oli pitkäveteinen tapani sanoa, että näillä eri ihmisillä on erilainen kokemus Japanista. Työskentelen joidenkin kaverien kanssa, jotka ovat olleet Japanissa yhtä kauan kuin minä tai jotka ovat olleet naimisissa suunnilleen samaan aikaan, ja heidän japaninsa on parhaimmillaan alkeellista. Tällaisia ​​ihmisiä on paljon kaikkialla.


Tykkäävätkö he tuntea olonsa avuttomaksi? Mitä tapahtuu, jos he menettävät kumppaninsa tai eroavat? Tässäkään ei voi yleistää!


Olen matkustanut Japanissa useita kertoja brittiläisen InsideJapan Toursin kanssa, ja kaikki oppaat olivat brittejä tai amerikkalaisia ​​ja puhuivat sujuvasti japania [ja he lukivat ja kirjoittivat sen]. Tämä piti paikkansa myös heidän yhdelle ranskalaiselle oppaalleen [joka oli naimisissa ulkomailla tapaaman japanilaisen naisen kanssa].


Asuin Singaporessa 9 vuotta ja seurustelu siellä oli mahdotonta. Ensinnäkin miesten laatu yleensä ja toiseksi, jos menit ulos ystäviesi kanssa, he yrittävät aina verrata itseään Angmoon. Se oli huvittavaa kaikkien stereotyyppisten mielipiteiden kanssa.


Naispuoliset työkaverit sanoivat aina, että he eivät saa seurustella ulkomaalaisen kanssa, mutta he seurustelivat aina ulkomaalaisen kanssa tai yrittävät seurustella ulkomaalaisten kanssa. He olisivat joku erityinen. Japanilaiset miehet verrattaessa singaporelaisia ​​tyyppejä ovat todella virkistäviä ja he viihdyttävät minua ystävällisellä käytöksllään ja kohteliaisuudellaan. Pukukoodi on paljon parempi kuin varvastossu, lyhyt Ah Bengsissä Singapore-jakki.


Tyttöystäväni suurin huolenaihe oli, että seksi on huonoa koon takia. Länsimaisten tyttöjen on huolehdittava japanilaisesta miehestä, että lasten jälkeen ei ole enää seksiä. Ainakin monelle pariskunnalle. Kuulin sen niin usein. Kuvittele, että sinun ei tarvitse ajatella vain lahjaa, vaan vastineeksi saat vain kiitoksen ja että sinua odottaa myös yllätys japanilaisen treffikulttuurin mukaisesti. Tänä päivänä miesten tulisi antaa vastineeksi lahjoja naisille.


Tämä todistaa jälleen kerran, että Japanissa miehiä ja naisia ​​kohdellaan tasa-arvoisesti. Viime aikoina on tullut yleiseksi, että naiset antavat suklaata muillekin elämässään. Japanin avioliittokulttuurin mukaan vain puolet pariskunnista asuu yhdessä ennen avioliittoa, kun taas lännessä kaikki ihmiset. Lännessä on erittäin tärkeää asua yhdessä ennen avioliittoa, koska vain tällä tavalla voit oppia lisää henkilöstä ja päättää, sopiiko se sinulle, koska silloin sinun on elettävä sitä elämää loppuelämäsi ajan. elämää.


Viime aikoina puoliavoliitto on yleistynyt. Tämä tarkoittaa, että parit viettävät puoli viikkoa yhdessä, vaikka he eivät virallisesti asu yhdessä. Ihmiset eivät kuitenkaan yleensä ajattele, että jos he eivät elä ennen häitä, avioliitto itsessään menee huonosti. Tunnustuksen perinne on vaihe, jolloin pariskunnat voivat tehdä selväksi, että he seurustelevat alusta asti. Tästä johtuen askeleet kohti avioliittoa ovat suhteellisen sujuvat länteen verrattuna.


Voitte nukkua yhdessä, mutta ette asua yhdessä tai päinvastoin. Paljon riippuu siitä, kuinka olet sopinut alusta alkaen. Japanilainen deittailukulttuuri ei ole niin tiukka, että se kieltäisi kokonaan yhdessä asumisen ennen avioliittoa. Lännessä näyttää siltä, ​​että ihmiset alkavat ajatella avioliittoa seurustelun jälkeen ja sitten siirtyvät hieman pidemmälle.


He ajattelevat naimisiinmenoa, koska muuten heidän mielestään on ajanhukkaa olla jonkun kanssa, mutta eivät näe kumppaniaan mahdollisena morsiamena. Kumppanin arvioiminen koko suhteen ja jokaisen vaiheen läpikäyminen voi olla ainutlaatuista japanilaisille naisille. Melkein ensimmäisen treffin jälkeen japanilaiset naiset luottavat siihen, että he voivat mennä naimisiin kanssasi.


Kun valitset japanilaista treffia, sinun tulee muistaa, että jos nainen päättää seurustella kanssasi, hänellä on vakavia aikomuksia. Kuinka löytää japanilainen tyttöystävä? Sinun on ymmärrettävä kaikki japanilaisen treffikulttuurin piirteet ja otettava sitten ensimmäiset askeleet tähän suuntaan.


Aloita valitsemalla online-treffisivusto, jossa voit tavata japanilaisen morsiamen. Jos haluat pitkän japanilaisen suhteen, oikea treffisivusto on juuri sinua varten. Treffisivustot japanilaisen naisen tapaamiseen 1 Eastern Honeys. Kukaan paikallinen ei voi antaa sen tapahtua.


Toiseksi japanilaiset pitävät yksityisyyttä erittäin tärkeänä ja yrittävät suojella sitä, mitä heillä on muilta. Joten he pitävät henkilökohtaista elämää suljettujen ovien takana. Kuka maksaa laskun Japanissa? Mutta suuntaus on seuraava - nuorempi sukupolvi mieluummin mene hollanniksi. Luuletteko, että japanilaiset ovat hyvin perinteisiä ja naiset odottavat miesten maksavan?


Mutta moderni maailma sanelee uudet säännöt. Nykyään nuoret aasialaiset naiset kasvatetaan siihen näkemykseen, että kaiken oikeudenmukainen jakaminen tekee deittailusta kypsempiä, kumppaneita tasa-arvoisempia ja se parantaa henkilökohtaisia ​​suhteita. Monet kaverit kuitenkin haluavat maksaa, vaikka tyttö sanoo mitä tahansa. Jotkut naiset arvostavat sitä ja pitävät sitä kohteliaisuutena. Johtaako japanilainen treffit aina avioliittoon?? Kuinka ymmärtää, että suhteesi on tarpeeksi vakava ja tyttösi on valmis menemään naimisiin?


Kun japanilaiset saavuttavat kaksikymppisensä, he alkavat ajatella avioliittoa ja perhettä. Valmistuttuaan ja saatuaan työpaikan he kiinnostuvat paljon enemmän pitkäaikaisista ihmissuhteista. Syy on ilmeinen. Tällainen lähestymistapa on melko erilainen kuin länsimainen. Näyttää siltä, ​​että länsimaalaisilla on tapana seurustella usein vuosia, muuttaa yhteen ja mennä naimisiin vasta sen jälkeen.


Joskus tällaiset parit asettuvat avioliittoon vuosien yhdessäolonsa jälkeen. Japanilaiset ovat tietoisempia avioliitosta.


Kun ihmiset alkavat seurustella siellä, he harvoin kertovat siitä vanhemmilleen. Kun pyydät kumppaniasi tapaamaan vanhempasi, annat merkin, että suhteesi on matkalla avioliittoon. Jotkut tytöt voivat jakaa sen vain äideille, koska isät ovat yleensä tiukempia.


Itse asiassa sitä tapahtuu edelleen silloin tällöin. Ei ainakaan tavalla, jolla ihmiset sen yleensä ymmärtävät. Mutta aiemmin ehdokkaiden perheet olivat aktiivisia osallistujia.

No comments:

Post a Comment